Hvorledes der ud fra Enbarmdomsdrøm
opstod et Unikat med Sjæl
 

I et af de bedste tyske keramikværksteder bliver der af de antikke originalkakler lavet nye forme, som eksperter så i håndarbejde laver kakler af, glaserer og maler kunstfærdigt efter ønske. Ud fra historisk forbillede opstår der således umiskendelige unika med sjæl og karisma. Fascinationen for disse KRONA® porcelænskakkelovne fødes af en enestående treklang: tidløs elegance, behagelig varmestråling og mesterligt håndværk. Således at Reimanns KRONA® kakkelovnene også kan sættes op i moderne omgivelser, har Bernd Reimann konsekvent udvidet modelpaletten: forskellige størrelser og højder, fritstående eller såkaldte 5/8 , 6/8 eller 8/8 ovne i rund eller firkantet form. Nu har ethvert hjem mulighed for at blive smykket og forkælet af en passende kakkelovn.
kakkelovne
 

Acceptere

Reimann´s Krona anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Yderligere information