En glæde hver eneste dag,
en anskaffelse for livet.
 
Reimanns KRONA® bliver bygget således, at de kan bruges gennem generationer. Materialernes kvalitet, den faglige viden, brugen af både moderne maskiner, men også manuel fingerfærdighed og håndværksmæssig perfektion - alt dette frembringer en ovn, som spreder varme og glæde et helt liv og sågar længere!

Vi har et lige så stort krav med hensyn til vores kunderådgivning, da ikke alle ovne passer ind i ethvert rum. Ønskes økologisk bygning af ovnen? Hvordan er lysforholdene på stedet? Hvilken fremgangsmåde er meningsfuld, hvilken ikke? Hvilken glasurfarve harmonerer? Hvilken model passer ind i de nuværende omgivelser?

Alle disse vigtige spørgsmål tager vores Reimanns KRONA® partners kunderådgivning sig af med ærlige, klare og funderede ord, fordi vores kakkelovnsbyggere er mestre inden for deres fag og ved, hvad de taler om ud fra erfaring og ikke bare tilfældighed. Med alle KRONA® drejer det sig om stedbundne, håndværksmæssigt opbyggede ovne, som udelukkende bliver udbudt af udvalgte kakkelovnsbyggemestre fordelt over det tysksprogede område. Og vores ovnebyggere hører i øvrigt til de bedste af deres art.D.v.s. at vore tyske ovnbyggere også vil operere i Danmark.De er alle topprofessionelle og uddannet til netop at bygge KRONA ovne.

Alt, hvad vi bygger, er passende på mange måder: De nyeste afbrændingsteknikker, som er indbygget i KRONA® ovnen, er kompatibel med praktisk taget alle moderne husbyggerier. De kan roligt gå ud fra, at Deres KRONA® kakkelovn følger retningslinjerne for lavenergihuse og andre lignende regelsæt som for eksempel de tyske og østrigske emissionsforskrifter. Det står Deres kakkelovnsbygger inde for.Det skal også nævnes,at tyske og østrigske love for partikeludledning er langt strengere end de danske,også selv om den nye danske “Brændeovnsbekendtgørelse”har fået et nyk opad.Dermed er din KRONA ovn sikret langt ind i fremtiden,når det gælder partikeludledning og forbrug af “grøn energi”.På grund af en meget høj udnyttelsesgrad og den lave partikeludledning,er porcelænskakkelovne også undtaget af restriktioner i “den nye Brændeovnsbekendtgørelse af 26.januar 2015”.


 
Vores vindue ind til ilden
 
 

Perfekt afdækning for kakkelovnene
10.1, 11.1 og 12.1


Reimanns KRONA® ovne kan på grunds af kaklernes formpræcision opsættes med ekstremt smalle fuger. Således opstår det elegante fugebillede.
 
 

8/8 ovne står frit i rummet, i et hjørne eller op ad en væg uden at berøre væggen.
6/8 ovne bygges op ad en lige væg.
5/8 ovne bruges til opbygning i retvinklede hjørner.
 

Firkantede ovne kan både bygges op ad en væg eller diagonalt i et hjørne.


 

Acceptere

Reimann´s Krona anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Yderligere information